View Single Post
Staro 15.10.2009., 21:28   #41
Visage
8-bit Gen.
Moj komp

Visage's Avatar

Datum registracije: May 2004
Vidi ti sto je on skovao pred pocetak vikenda. Prvo cestitam i nadam se da ce te sluziti bez ijednog spomena servisa

Citiraj:
Autor Marin Pregled postova
1. Primjetno je veći od lenova
Mora biti jer kad mu dodje zakasnjela ali ipak neminovna 27" zamjena za Lenovca, taman ce se skrasiti uz Niskozemskog Baš Čelika

Citiraj:
2. Srebrena boja je ok, iako bi radije crnu
Kad istekne garancija i tome se moze doskociti. Omega ce rado aerosolirati neki über metalik namaz. Ili da iskamcis dodatnu prednju masku?

Citiraj:
6. Senzor pivota je malo preosjetljiv što uzrokuje osd da mjenja orijentaciju ako se pomakne suprotno kazaljke na satu malo prilikom korištenja osd-a.
Provjeri dal je to sigurno samo kod tebe ili su to i drugi korisnici konstatirali?

Citiraj:
8. Samo 1 USB! Najveća mana monitora do sad , nisam obraćao pozornost na tu činjenicu i sad imam samo 1 usb slobodan na računalu. Dosadašnji monitori su mi imali barem 2 ili 4.
Kaj god. Lijane kad vire iz monitora, to zbilja nije lijepo za vidjeti. Imas jedan ulaz taman za USB goste kad navrate u posjet. Mrkni jedan HUB, radi zdravlja monitora, nikad ne volim USB-rati ih sa masinama. Sigurno je sigurno.
Visage je offline   Reply With Quote