Eh sad par pitanja vezano za njihov odnos prema korisniku u ovoj razvojnoj situaciji:
dal se njih da natjerat da uprejdaju firmware na modemu nakon isteka roka ugovora?
Ako ne, smijem li ja kao korisnik upgrade-at firmware nakon isteka ugovora od 2 godine?
Oće li bit problema ako npr uzmem TV uslugu naknadno pa mi se obnovi ugovor? Mislim mogu li oni radit probleme iz toga?
Pitam zato kaj me iskreno zanima kakva poboljsanja mogu dobit s tim upgrejdom a s druge pak strane, kaj ako potpisem ugovor dal dobijem novi modem :P ?
Koliko vidim u pdf ponudi stoji da:
uz samoinstalaciju se u prikljucak broje i modem i "zloglasni" Amiš TVprijamnik svaki za po kunu uz ugovor od 24 mjeseca.
Pitam prvo ovdje da ne zatrpam SZK sa gro pitanja odjednom a i da ako krenu nest kemijat da abr znam o cemu pricaju.
I zadnje bitno bar meni je iduce:
Mjereno mi je da mogu imat stabilnih 13-14 mbita link na liniji. Znaci kako IPTV utjece na taj link, koliko trosi, kako utjece na ping. Pitam jer mi je bitno znat koliko linka ce mi ostati za download i kako mozda da pokusam iskemijat da mi ping ostane priblizno tu di je 40-50 njemacka, prije je znao bit i do 80-90 sto je za 8mbitnu vezu katastrofa iskreno. jer mislim da preko 8mbita nemogu enforsat adsl modulaciju koja spašava stvar.
hvala na pomoci ako je bude