Tema: HTC HD2
View Single Post
Staro 15.10.2009., 08:54   #8
Mad_Duke
Guest

Citiraj:
Autor Neo-ST Pregled postova
Ne vidim baš poantu ovih...ne znam ni kako da ih nazovem... mobitela koji nisu samo to? Multimedijalnih ekrana koji su pre maleni za pravu multimediju? PC wannabe-ja? Od svega toga su zapravo ništa.
Touch screen brzo dosadi, pogotovo kada si u gužvi i nemaš vremena detaljno badat po njemu, imaju previše memorije koju ne znam kako bih iskoristio - gledat filmove ne možeš jer je za to ekran pre mali, ima jeftinijih laptopa koji bolje odrađuju posao. Slušat glazbu? Onda ti ne treba uređaj od 600€. Surfati internetom? Za to su opet bolji netbook-ovi. Slikavanje...ok, valjda shvaćate apsurd. Objedinjuje sve to skupa? Da, ali od svega toga možete vrlo slabo iskoristiti svaku tu stavku...
Imao sam i ja nešto slično prije. Prodao u roku od mjesec dana i uzeo C905 koji odrađuje 2 stavke vrhunski - mobitel je, pravi, i slikaje, odlično. Shvatit ćete i vi jednom
Mislim da pretjeruješ. Ovakvi uređaje će uvijek naći kupce. Osobe koje žele imati all in one uređaj. Imaju jedan uređaj u džepu sa kojim kad izađu sa frendovima etc. mogu par slika okinuti, te par videa snimiti. Imaju uređaj koji ima dovoljan ekran za nešto prosurfati, okinuti gmail, google docse, skinuti xls ili neki drugi file i pogledati dok čekaju recimo u tramvaju. Imaju kalendar, odnosno planer unutra za ono sto moraju taj dan napraviti. Dok se voze u autu imaju funkcionalni GPS. Dok su u nekom drugom gradu imaju taj isti GPS sa kojim ce puno lakse doci do odredista. Imaju muzički player sa kojim mogu puštati muziku dok nešto čekaju, te dok se voze u autu.

Meni je osobno odlična kombinacija koju imam. vulgaris mobač i netbook kojem baterija 5 sati drži. Ali nekome je ovo bolje!
  Reply With Quote