ok, posto se spominju ovdje niske temperature, a imam izgleda jedan takav problem... jucer temperatura nije bila nesto niska i komp mi je normalno radio cijeli dan do negdje u 3 h ujutro kad sam ga ugasio, otisao spavati i kad sam se probudio on se nece upaliti, tj, upali sve osim grafike, nakon nekoliko uzaludnih pokusaja ponovnog paljenja sam otisao na kavu da se probudim, kad sam opet dosao probao sam ga upaliti i nije htio (moja sobna temperatura je negdje kao i vanjska temperatura jer nemogu biti u sobi s zatvorenim prozorom tako da je cijelo vrijeme otvoren), presarafo ga cijelog da bi ga opet pokusao upaliti i on nece, ali kad ga upalim i ostavim nekih 2-3 minute i resetiram on se upali i kao da nista nije bilo, dalje normalno radi, probao sam ga nekoliko puta upaliti ugasiti i tako je radio, pa sam si pomislio da ga ugasim i ostavim nekoliko minuta da vidimo hoce li se onda upaliti. naravno nije, pa sam opet pokusao da radi malo nekih par minuta tako i resetirao i pojavila se slika....
1. dali je problem u temperaturi (sto predpostavljam da je tako)
2. dali bi mogao biti problem u grafickoj (N-divija 7300gs.)
3. dali je mozda problem u maticnoj (MSI K9NU Neo-V) (ima najnoviji bios na sebi, postavio sam ga prije nekoliko mjeseci 1.9v)
4. mozda napajanje (skoro novo staro 2 mjeseca) 400w MS
4.a. dodatni uredjaji (Dvd przilica, 2 GB rama, 120 gb WD, wifi, flopi, procesor amd 3000+ (1,87Ghz))
5. laptop i drugi kompjuter sve normalo radi bez greske, gasi pali koliko hoces i kako hoces....

hvala... pozzzz....