Citiraj:
Autor nino
 Do-bar. Stari moj, dnevno rjesavam ovakve "probleme". Ti barem mozes uc u Win, a mogu si zamislit kako bi panicario da ni u windoze nemozes uc zahvaljujuci virusima.
|
A kao da nekad davno nisam imao i takav virus... Hvala bogu zakačim ih vrlo rijetko, ali dogodi se. Ovog sam navuko pokušavajući obnoviti upravo antivirusnu zaštitu.
Uopće nema govora o panici i uglavnom normalno koristim komp, ali imam osjećaj da problem nije riješen kak spada i zbog toga se, evo konkretno, ne usudim koristiti internet bankarstvo što mi je jedna od češćih namjena računala (negdje sam na netu, tražeći rješenje problema, vidio da je neko spomenuo upravo dotični ili neki trojan vrlo sličnog imena kao opasan za te radnje...). Ne znam u biti zašto se prepucavamo, umjesto da konstruktivno trošimo ovo vrijeme rješavajući moj problem.

Mene je valjda u startu iznerviralo to što su mi teme zaključavane 2 puta bez objašnjenja, a onda nije bilo odgovora pa se skupilo nekoliko dana pokušavanja dobivanja pomoći, a bez ikakvog pomaka...
Evo ispričavam se zbog nenavođenja potrebnih podataka o OS-u i konfiguraciji i zakopavam sjekiru uz napomenu da bi bio jako zahvalan da neko nađe malo vremena da prouči postavljeni log fajl i preporuči sljedeći korak u cilju potpunog čišćenja kompa.