Citiraj:
Autor Mar
Nisam upoznat pretjerano s modelima, no možda da razmotriš opciju nabavke nekog "hd playera" tipa ovaj najnoviji WDTV Live koji nudi podršku za DLNA i pretpostavljam da će uskoro izaći modani firmwarei sa podrškom za punokrvno browsanje (trenutno podržava flickr, youtube i slično).
|
Lijepo je vidjeti da se barem netko odvazio komentirati pitanje. Mogao sam i racunati na susretljivog druga moreplovca
Da, trenutno je cini se nazalost jos u tranzicijskoj fazi usvajanja i ubrzanog dogovora sa velikim sajtovima zbog problema i potrebe za A1 kompatibilnosti sa njihovim suceljima.
Philipsova
8000 (žica) i 9000 (Wi-Fi) su koliko vidim dogovorili dosta wb imena. Bas kao i Samsung, samo i dalje to nije punokrvno "surfaj sto zelis" sucelje. Ali (nadam se) svi se pozivaju na modele koji izlazu u prvoj polovici 2010. Samo me brine da zbog pohlepe previse ne odu na Net TV sferu "usluga" a najbanalniju "goli surf" kategoriju namjerno ostave nepotpunom. Imaju nove logike za bacanje, sucelja postoje i hocu jedan Atomizirani Ekran na kome mi moze i najveci dibidus sjesti i surfati.
Mar, zamalo sam uzeo
LG-a ali srecom imadoh priliku isprobati pola sata sve mogucnosti. Vrlo fino slozeno ali nazalost opet ogoljeno za puni surf dozivljaj. Hocu sve u jednoj kutiji kad je ionako pretplacujemo, kaj ne?