View Single Post
Staro 14.10.2009., 17:06   #1032
mikey_rs
volveraš
Moj komp

mikey_rs's Avatar

Datum registracije: Oct 2007
Citiraj:
Autor Njokli Pregled postova
Kad sam instalirao igru stavio sam na maksimalne moguće postavke i malo me iznenadilo kako je glatko išlo, sve je lijepo klizilo, ali nakon par utrka počelo malo zaštekavat na nekim djelovima staza, pa sam malo snizio. Uglavnom bez ikakve promjene, na nekim stazama igra ide super na nekim zna usporiti i to me strašno živcira, mislim da bi se na Quadu i 4870-ici trebalo moći igrati bez takvih sranja još uvijek. Što se igrivosti tiče, igra mi samo diže tlak, vozim već nekih 8 godina i nikad mi u stvarnosti pri 80 km/h auto nije proklizao u nekom blagom zavoju, a ovdje ko na ledu, a što je najgore i nakon što prokliže prije se možeš j.bat nego ga izvući i onda ga probam izvući gasom, ne ide, prikočim, ne ide i onda se nađeš odjednom u situaciji gdje ti bjesna sportska pila pri 30 km/h na ravnom djelu ceste proklizava ko blesava i ne možeš je obuzdati, a da ne spominjem kad malo zaluta na travu... e onda ga stvarno moš j*bat.
Ovak stvarno dobronamjerno (ne zajebavam):
1. broj godina voznog iskustva nije orjentir - bitnije je kilometraža i teren
2. voziš tipkovnicom? ak je, nije valjda da i u RL voziš tipkovnicom da moreš uspoređivati... Kak i drugi vele, u ovoj igri se možda najviše vidi razlika tipkovnica-volan. Mislim da niti na GTR-u nisam primijetil tak velku razliku.
3. ovo je ipak samo arkada (s dobrom tendencijom da bude simulacija) i uspoređivati 80km/h u zavoj u RL i Shiftu je malo naivno

Kak sam i prije rekel: Ne mislim vrijeđat i omalovažavat i vjerujem da si isflustruiran kaj baš ne ide glatko i nisi čekal da se 'ohladiš' prije neg ideš pisat post.

Da se vratim na onaj bitniji dio: Igra proradila nakon Windows updajte-a novih nVidia drivera! Bar je jučer radila prije neg sam išel spat. Vidim da mi nudi novije drivere pa reko aj da i to probam i proradilo. Pošto je prije radilo samo jedan dan - ne budem nikaj govoril neg treba malo probat sad to. Čim uhvatim vremena. Pozdrav.