nije potreban epgstream, uninstaliran je kod mene odavno i sve radi bez greške po sljedećem receptu: u online providerima epgstreama je potrebno dodati direktne linkove na xml podatke željenog kanala jednog ispod drugog.
epgstream nemam odavno.
podešavanja fonta titlova se obavi na ikoni vobsub-a u trayu prilikom gledanja nekog filma... postavka je globalna i napokon odlično radi na istoj veličini za SD i HD.
u atačmentu je uzalud potrošeno vrijeme na vrstu fonta koja se meni već duže vrijeme pokazuje kao najzahvalnije... znači plain sve + postavke sa slike, outline 1, dropshadow 2.
za vlasnike terratec 2400 kartica - skinite vista 32/64 .255 driver koji (koliko čitam naokolo) rješava nepostojanje jednog tunera, loše skeniranje kanala, učestali "no tv signal" problem koji sam ja imao i možda još koji
u atečmentu je .reg fix za mediabrowser gumb koji se ne pojavljuje na glavnom ekranu mc-a.
za mediabrowser ko ima custom ikone na home screenu i nemre dobit ikonu na trailer folderu (po novom plugin mediabrowsera bilo filmtrailer.com ili apple) - u ImagesByName folderu (ProgramData/MediaBrowser) napraviti folder "Trailers" i nutra dodati folder.jpg ili .png sa željenom ikonom.