View Single Post
Staro 14.10.2009., 09:37   #1
zoky21
Premium
Moj komp

Datum registracije: Oct 2007
Windows 7 katastrofalno spor

Pozdrav,

Windows 7 32 bitna verzija

Vjerujem u vaše znanje i iskustvo pa molim i pomoć...Windows 7 Ultimate instaliram po treći put jer uvjek dobijam isti problem.Nakon instalacije komp je mega brz,sve štim i sve radi kako treba.Onda stavim par programa za koje smatram da ne gutaju previše memorije:google crome, flashget je upaljen samo kad skidam nekaj preko rapidshare, opera po potrebi, ashampoo za prženje, total commander, i power ISO. Uglavnom mislim da sa programima nije problem jer nebi trebali toliko usporavati komp.Nakon instalacije NVIDIA drivera najnovijih i nakon instalacije realtek drivera za HD audio(zvučna integrirana na matičnoj) komp nakon sljedećeg učitavanja podiže windowse 5 minuta,onda kad dobijem desktop još mu treba 10 min da se spoji na wireless a kad kliknem na start čeka se 3 minute da se samo pokaže.

Jutros sam uninstalirao nvidijije drivere i restartao komp ali onda mi očito treba još više da uđe u windowse..dali je zaista problem taj prokleti driver za Realtek? jer skinuo sam zadnje drivere koji su za VISTA sp2 i lud sam već.

Što bi još osim drivera za zvuk moglo biti problem?
Par infa o konfiguraciji :

AMD x2 64 4800+ 2,5 dualcore
2 GB DDR2
MSI matična
Point of view Ge force 8600 GT
2 SATA harda 250 i 320
zoky21 je offline   Reply With Quote