View Single Post
Staro 14.10.2009., 07:45   #16
thedream
Banned
Moj komp

thedream's Avatar

Datum registracije: Nov 2005
Citiraj:
Autor zaebani Pregled postova
I meni je on zapeo za oko, s tim da dosta citam da se ljudi zale na losu izradu.
Tj ovaj sjajni sloj kao da se brzo izlize i ostaju tragovi prstiju po njemu.
Inace mi se najvise svidja, 500gb hard je isto veliki plus.
Kakva mu je graficka?
Neusporediva sa bilo kojom slabijom. Šalim se,u rangu 4350 desktop verzija,a kako sam i tu imao,mogu govoriti da starije igre do neke 2005g rade na mediumu i dosta detalja na preko 30fps,i nativnoj rezi, dok novije ovisi kako koja,malo se skaliraju detalji,i dalje je to preko 20fps,znači igrivo.

UVD i Avivo su naravno zastupljeni kao i HDMi,kod svake serije 4xxx,tako i ove mobilne,neću pretjerivati ali - oduševila me za tako minigrafu. Vrlo solidno, plus što ima 512mb,sposobna je preuzeti bilo koji,pa i bluray sadržaj na sebe.

Ne znam tko ti je to rekao osim nekog seljaka,kako koristiš laptop,tj. način na koji ga koristiš - takav ti i jest. Cura mi ima Amilo jedan stari,4g star, i nema packe na sebi,ali to je cura,dok je frend kupio upravo taj 4710 model zbog monitora,i zapackao ga je Rubeljem za 5 dana,i kao sad ne valja,jer se mast od ulja ne da obrisat,ma don't shit Sherlock?

Nisam kažem to primjetio,20 dana je kod nas doma,premali je to rok da bih ga oštetio,i uz sav trud da ga zapackam,nisam stigao. Ruka mi je na mišu,druga na stolu ili keyboardu - koji je po meni pun pogodak i veliki odmak u odnosu na klasičnu udaraču.

Ne mogu preporučiti što nisam koristio,ovo imam doma i za bolje ne znam za tu lovu. Plus što na monitoru nema s od sivila,i tog probijanja pozad.svjetla.

Plus još što je na visti ultimate x64 vraški brz,4gb meme na 800mhz,a ne 667 kao kod većine modela,grafa odradi svoje u Aeru,proc je isto na 800mhz fsba, i sve to skupa odlično po meni izgleda,uz super zvučnu i 500gb hard, ja nisam dvojio ni sekunde.
thedream je offline   Reply With Quote