View Single Post
Staro 13.10.2009., 23:52   #15
Tomtam
Magnum P.I.
Moj komp

Tomtam's Avatar

Datum registracije: Jan 2009
Citiraj:
Autor coconut Pregled postova
Odgovarao sam zaebanom, a ne 'nezavisnom'.
Integrirana grafa definitivno nije za igranje i bilo koja druga je bolja od nje. Što se tiče samih HP Probookova, na dosta mjesta se žale na probijanje pozadinskog svjetla ekrana pa ih ni ne preporučujem ljudima. Osim toga, većina Probookova je u 's' verziji. Nekada je taj 's' označavao standard verziju koja je bila slabije opremljena i slabije konstrukcije u odnosu na 'b' (bussines) verzije. Ne znam da li je i dalje tako jer na našem tržištu nisam vidio nijedan 'b' Probook.

ajajajajajajaj............ oprosti, sad vidim kontekst...

što kažeš na preporuku lenova, kojeg sam stavio? Neki dan sam išao po opustošenim IT trgovinama (recesija) i naišao na taj lenovo na akciji, na prvi pogled mi ulio povjerenje, pročitavši specifikacije još više sam bio siguran da je to to i uzeo ga. Šteta, nisam mogao pregledati kvalitetu ekrana, ali kad sam došao kući i podigao XP vidio sam da je pristojne kvalitete i da nisam pogriješio. Sustav i drivere sam podigao iznenađujuće brzo bez i jednog najmanjeg problema kako to obično biva snekim prijenosnicima. (uvijek se nešto sitno zakomplicira i ''zadrobi''). Zato i preporuka, jer sam ga isprobao i stvarno dere komp.
Tomtam je offline   Reply With Quote