View Single Post
Staro 04.10.2004., 11:50   #194
Trek
Premium

Trek's Avatar

Datum registracije: Oct 2004
Well kad sam ovo vidio moro sam se regat i postat svoja iskustva neka od mnogih ;D

HG Spot
kupio sam disk koji je slomljen WD Caviar SATA 120 GB
disk je doslovno strgan glava je pukla, vjerojatno u transportu dok su se igrali ragbija...
uglavnom nakon 5 dana me zovu i kazu ono sto sam im ja reko da je slomljen i da dojdem po novi ali da nemaju vise te diskove, pa su mi dali Seagatea, ja stretan.... Ljepo od njih iako su konjine strasne...

Links
Dobio sam sjb lg combo, decko nije zao bas citat dvde,a o tome da se volio flashat nebi opce
sto je smjesno sa kupnjom u linksysu? well evo neki ce rec da sam glup ali dobro
Kupim polcu epox 8kda3+, ali mi lik zabunom stavi 8rda3+, nakon sto sam ih nazvo i zamjenio plocu dojdem doma otvorim svoju novu epox 8kda3+, ispod nje vidim neku kutijicu, pogeld na to, KINGMAX Super ram, otvorim, 2 x 512 DDRa, 433 mhz, gledam, nisu igracke, pisu datumi valjda serviser slucajno ostavio...I ja kreten nazovem i kazem da su im ostali ;D predobra dusa ;D

Well imam jos iskustava sa glupim Hitelr Telkom operaterima ali mi se sad neda pisat...

Fakat je strasno kako to kod nas radi sve...