Normalno. Pomoću takve politike, i svjetlucavih eyecandy trailera možeš prodat i najveće sranje od igre pod remek djelo, naravno dok ne dođe u ruke igrača koji je platio punu retail cifru za igru, i onda shvatio da igra ne vrijedi ni čika, i da je u trailer uloženo valjda više truda nego u samu igru, što je danas ne rijetkost, već najnormalnija i uobičajena pojava. I onda taj isti igrač uploada filmić na jutub gdje u multipraktiku miksa DVD na kojem je dotična igra.
Naprave smeće od igre, nabildaju hype, naprave 150 mrak trailera i teasera u kojima se vidi samo release date, popraćen wooooshh zvukovima i slično, ekipa pokupuje igru, i onda banana, izbljuvak. I moš se hebat, kome buš se žalio...
Šta izdavača/developera košta sklepat demo od 10min igre i podić ga na server.....
Živjeli marketinški stručnjaci
Da se razumijemo, ovo što pišem se ni u kojem scenariju ne odnosi na CoD, nitko od nas (koji igramo cod) realno ne treba nikakav demo ili betu da bi se uvjerio u kvalitetu dotične igre, to je samo pitanje nestrpljivosti

Al što se nekih drugih igara tiće....zločin je kakve stvari rade, doslovno poluproizvode prodaju pod nešto uber kvalitetno i zabavno. I onda se još žale na piratluk. Ono što znam da valja ću kupit, a ono u što nisam ziher, e boga mi neću. Daj ti meni prvo probnu vožnju pa ćemo vidit dalje.