View Single Post
Staro 13.10.2009., 01:20   #460
Vendetta
Premium
Moj komp

Vendetta's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Citiraj:
Autor Atrax Pregled postova
Normalno. Pomoću takve politike, i svjetlucavih eyecandy trailera možeš prodat i najveće sranje od igre pod remek djelo, naravno dok ne dođe u ruke igrača koji je platio punu retail cifru za igru, i onda shvatio da igra ne vrijedi ni čika, i da je u trailer uloženo valjda više truda nego u samu igru, što je danas ne rijetkost, već najnormalnija i uobičajena pojava. I onda taj isti igrač uploada filmić na jutub gdje u multipraktiku miksa DVD na kojem je dotična igra.
Naprave smeće od igre, nabildaju hype, naprave 150 mrak trailera i teasera u kojima se vidi samo release date, popraćen wooooshh zvukovima i slično, ekipa pokupuje igru, i onda banana, izbljuvak. I moš se hebat, kome buš se žalio...

Šta izdavača/developera košta sklepat demo od 10min igre i podić ga na server.....

Živjeli marketinški stručnjaci

Da se razumijemo, ovo što pišem se ni u kojem scenariju ne odnosi na CoD, nitko od nas (koji igramo cod) realno ne treba nikakav demo ili betu da bi se uvjerio u kvalitetu dotične igre, to je samo pitanje nestrpljivosti Al što se nekih drugih igara tiće....zločin je kakve stvari rade, doslovno poluproizvode prodaju pod nešto uber kvalitetno i zabavno. I onda se još žale na piratluk. Ono što znam da valja ću kupit, a ono u što nisam ziher, e boga mi neću. Daj ti meni prvo probnu vožnju pa ćemo vidit dalje.
Kao novi operation flashpoint Igra je dobra, al trebaju joj 3 ruke poliranja.
Citiraj:
Autor fler Pregled postova
ako nemaš sreće, oderat će te na carini pa će te izaći više - ja sam prije 10ak dana za Arkham Asylum platio 70 i nešto kuna davanja (vrijednost pošiljke je bila oko 200 kn). plus, ono "Receive it on release day!" se odnosi na UK, računaj da ćeš ju dobiti sa bar tjedan dana zakašnjenja.
Kako te moglo carinit ako je vrijednost ispod 300 kn ?!?!
Ma uzet cu kod svojih iz klana za 349 kn i to je to.
Vendetta je offline   Reply With Quote