Citiraj:
Autor Mad_Duke
Pa lijepo sam ti rekao da nema šanse da ti je to do prošle kartice jer DVI i HDMI u električki kompatibilni.
|
I meni je to sasvim jasno. Samo sam uzeo u obzir da iz nekog debilnog razloga meni to nije radilo, i jos vaznije naisao na onaj jos debilniji post od LG supporta. A HDMI na HDMI je radio (s drugog kompa)
Citiraj:
Autor Mad_Duke
Jedino što može biti da "pametni" TV ne želi prihvatiti ništa kroz HDMI ako nema HDCP. Pa probaj nabaviti neki legalan službeni sadržaj (ili testni) te probaj pokrenuti. Možda se onda slika pojavi.
|
Zar nemaju HD kartice na svojim HDMI izlazima HDCP?
Moze malo detaljnije ovo sto da pokusam... Pokrenut u full screenu neki mkv ili? To bi znacilo da ne bi mogao imati desktop na TVu nego samo filmove? To jos nisam cuo
Citiraj:
Postoji još jedna dobra šansa da ti je ulaz u TV spigan (dogodilo se frendu na novoj Panasonic plazmi). U tom slučaju nema druge nego furati na garanciju.
|
A kako je onda radilo na frendovom laptopu?
Sutra idem s ovim kompom do jednog frenda koji ima isto PC spojen na plazmu pa probat kod njega spojit na HDMI. Dam se kladit da ce radit...
A jel ima smisla probat Vistu instalirat? Onaj laptop s kojeg je radilo na mom TVu je imao Vistu...