Tema: Hi-Fi
View Single Post
Staro 12.10.2009., 23:37   #2509
Tomtam
Magnum P.I.
Moj komp

Tomtam's Avatar

Datum registracije: Jan 2009
Citiraj:
Autor extremepc Pregled postova
Imam 1600kn...znam nije puno...ali htio bi se maknuti sa pc zvučnika...

Savjeti? Uzeti rabljeni? Što? Kako spojiti na pc??

slažem se sa popom... Kod nas (Osijek) imaš tipa na autopijacu (nedjelja ujutro) koji prodaje hifi stvari, uglavnom receivere i pojačala... Kupio sam 2 receivera i jako su dobri i uređeni i očuvani iako su '84 i '89 godište kenwooda 2*50W za 300kn i yamahu za 400 2*35W, te fisher hybrid pojačalce 2*20W za 150kn.. (prijateljima za rođendan i to...) ja koristim kenwooda.... A ima i skupljih i boljih stvari za zahtjevnije....
Čovjek da svoj broj, odnosno vizitku... nekad ga nazovem da pitam što ima i uredno se javi i izbifla ponudu... Stvarno zakon...

Da skratim priču... na takvim mjestima nađi pojačalo/receiver za oko 500-600kn i uzmi lijepe wharfedale diamonde 9.1 npr. (bubam bezveze jer sam ih vidio tu na tržnici za 800-900kn što mislim da je fer cijena.... ) to ti je negdje cca 1300-1500kn sve što ti još treba je kabel kojim spojiš zvučnu na računalu i jedan od AUX/TAPE ulaza na pojačalu/receiveru

i šišaj miško glazbu do neba i nazad...

sad ak si za neke fine stvari trebat će ti više od 1600kn čak i za polovno...

ODmah da se editiram.... ovo jest fina stvar, htio sam reći ako si za neke extra fensi stvari onda ti nije dosta...
Tomtam je offline   Reply With Quote