Dakle,
napravio sam čistu instalaciju windowsa xp professional [originalni windowsi, došli s laptopom] i lijepo sam instalirao sve, updateao bios na azdnju verziju i otišao na amd.com i tamo otišao na ati support da skinem drivere za ATI FireGL V5000...
i skinuo sam 120mb drivera [i catalist i one idiotarije] i isao instalirati ali neželi...počne instalacija pa mi ati kaže da pokušavam instalirati drivere za karticu koju nemam...WTF pa jucer sam imao ispred sebe rastavljeni laptop i gledao u tu karticu i sastavio nazad laptop i sve je radilo apsolutno savršeno na 1920x1200 i jutros reinstaliram xp jer je nesto stekao i kifla...nemogu drivere instalirati...
moje pitanje je da li je netko mozda susreo se sa takvim problemom jer je poprilicno iritirajuci moram vam priznati a neznam kako da ga rjesim
naravno bio sam onda i skinuo sa softpedije ili tako neke strane samo drivere ali opet isto kaze da nemam taj hardver...
dakle lap je nw8240
winxp sp2 s sp3 dodanim
i evo sad sam ručnu mu rekao da ima v5000 [have disk opcija] ali opet kad idem instalirati CCC ili one gluposti s kojima dodju driveri opet nezeli nista prstom maknuti.
btw sad mi makar želi prikazivati 1920x1200 i normalno radi na toj rezi [prije bez drivera bi namjestio rezu ali bi mi onda samo desktop pobjegao tj vidio bi cetvrtinu a sad se sve "skalira"]