Jučer sam kupio rabljeni 5800. Sve super al mu ne svijetli ono svjetlo sa strane. Navodno bi trebalo bit plavo. Mob sam kupio od preprodavatelja tak da mi nezna niš konkretno reći, odnosno nit ga nisam pitao
Što i kako treba uključiti, mob je došao sa dosta aplikacijica pa mi ga je žao resetirati.
Nego kao i većini na gornjem dijelu maskica malo zijeva. Dal se to da popraviti ili ne, te kako provjeriti jel mob hacknut i dal ako ga ovako odnesem oni to mogu skužit? Tj. dal mogu napraviti back up i nakon toga hard reset, pa da se hakiranje poništi?
Citiraj:
Autor Medulin
znam za to domy jer bi ga ja morao poslati jer mi zjeva gore u desnom kutu,ali mi se neda jer cu biti bez moba min 10 dana
|
Što se samog servisa tiče, oni ga poprave u roku 2 sata. Makar za to uzmu 3 dana. Dao sam e66 dva puta na popravak i svaki put bi potrajalo dva tri dana, ali su mi ga zadnji put maestralno složili da mi je tipkovnica bila napeta i slide predaleko od dozvoljenog rasklapanja. Nakon što sam došao tamo i propisno ih izvrijeđao mob je bio gotov u roku 3 sata.