View Single Post
Staro 11.10.2009., 17:19   #455
trouble
našikan pravim haos
Moj komp

Datum registracije: Jun 2008
Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova
Nazovite me izdajnikom, pizdom, kvislingom ili kako god želite, ali meni je drago što su naše svilene bubice ispale.

Prvo, drago mi je što neće dobit pare skoro pa nikakve.
Drugo, zbog Bilića i superzadovoljnog boda protiv Ukrajine, prošle godine u ovo vrijeme.
Treće, neće nas karat sa milijon reklama "kupite kockaste tampone i podržite vatrene u Južnoj Africi"
Četvrto, zbog cuganja i nagutavanja i slušanja cajki. Ali nažalost, to je najmanji problem, jer su nogometaši samo odraz većine navijača svojih.

Odigrati 4 utakmice sa glavnim konkurentima, iz njih izvuči 2 boda i pri tome misliti kako će Englezi igrati za nas. Fakat, francuske sobarice nisu tak navino popušile toljagu.

Sve u svemu, bit će mirno ljeto 2010. Navijat ću za Špance i Holandeze i bolit će me toljaga
Dobro si rekao sve....

Milsim da su si primadone previše umislile nakon što smo izbacili engleze.... onda se vidlo na EP da nemremo ni protiv jadne Turske koja kao ni mi nemože izboriti plasman za SP.

Niko K. kao što je Jeltz reko,bio je mam i tata ove repke. Bilić ga je znao pitati kako igrat,on je smio svima mamu spomenut i kad je on bil nitko se nije tukel na pripremama.

A ovo da bu Bilić našo angažman u PL.....ja ću bez C/P ispisat: JA SAM MALI MAJMUN na forumu ako njega neki Premierligaš uzme(može i bosanski,tak mi svejedno). Ljudi moji pa to je novak polutrener koji je uspio s U'raaaaaaaaa!!!! taktikom izbacit engleze koji su bili u rasulu. Nemreš ti meni s pol godine iskustva vodit nit veći klub nit trepku. Pa gledajte u Seriji A kako ide Ciri Ferarri u Juveu i Leonardu u Milanu....zakurac. Sad fino uzet hrpu novaca i pokušat dovest Guusa Hiddinka ako ispadnu u kvalama za SP.
trouble je offline   Reply With Quote