View Single Post
Staro 11.10.2009., 16:47   #447
Roberto
Premium
Moj komp

Roberto's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor Jelc Pregled postova
Pa, mi smo popušili sa one dvije nule i sa tim kaj smo mjesecima prije pred englezima skinuli ćega...

A na kraju krajeva-nit je Srna kapetan koji bude uveo red u repku a bogme i Bilić previše šara sa igračima koji nisu za repku

Meni se nekak vidi da je sve otišlo u racku od kad je otišel Niko Kovač (kaj god netko mislio o njemu)
Tu si dodirnuo najbitinije stvari.

Ottkad je Niko otišaoi ostali smo bez vođe. Istina, nije bio najbolji igrač kojeg imamo, ali uvijek je igrao sa srcem za repku, davao sve od sebe i na terenu je bio gazda kojeg svi poštuju kad podvikne. Ova repka nema takvog gazdu.

Bilić je u zadnjih godinu dana mandata puno lutao i sigračima i tu je po meni glavni razlog rezultatima u kvalama za SP'10. Pogotovo se to odnosi na Pranjića, bodove protiv Engleza i Ukrajinaca popušili smo po njegovoj strani.

Po n-ti put - Pranjić nije bek. Svi to vide, samo ne Bilić i nekoliko sveznalica na ovom forumu
U Bayernu sad grije klupu, a kad uđe igra u vezi a ne beka. A to je igrao i u Herenveenu. U Dinamu je silom prilka bio bek, tu mu je to moglo proći s obzirom na kvalitetu naše lige.