View Single Post
Staro 10.10.2009., 21:45   #2066
Visage
8-bit Gen.
Moj komp

Visage's Avatar

Datum registracije: May 2004
Citiraj:
Autor ^SuperUnknown^ Pregled postova
Aha Opasna mrcina, dodje mi da potrazim takav primjerak
Eto koincidencijom stvari udjem neki dan u Sony servis da izreketiram neku shemu i vidim ni manje ni vise nego dva komada na polici! Jednog vidjeti je pojam a kamoli dva. Izvuko mob i odma okinuo. Dva vlasnika u strahu da im nesto ne fali i salje se za svaku sitnicu. Od obicne geometrije do Windasiranja po potrebi. Ne zale love ni teglenja jer znaju sto gube ako ima ode Manitou.

Citiraj:
Autor ^SuperUnknown^ Pregled postova
Uf fakat sam corav Al ocekival sam neke Genelece ili neke ekvivalentne monitore, pa nisam ni trazio dalje od toga nego zakljucio kak ih jednostavno ne vidim
Neki manji aktivci na ustrb ekstenzije jedino mogu uci u obicajenu Comp desktop vizuru. Probao i jednostavno nije valjalo. Tamo gdje monitori trebaju projecirati pozornicu, ljudima opstruira LCD ili premali razmak izmedju stvari. To je jednostavno kompromis. Jedino pola metra/metar ispred stola i na pune stalke ili jedan monitor na stolu. Imas slabi bright na monitoru jer na slici se vide i par centi od stola Tannoy monitori te ponovo nabavljeni neprezaljeni JBL ljepotani.

Dosta mog spama, idemo dalje sa slikama : SU i ostali...
Visage je offline   Reply With Quote