Citiraj:
Autor Dizel
Boze sacuvaj sto si ti kupio...taj 8500GT je sporiji od 6600GT koji sam ja prodao za 120kn sa Zalmanom VF700 i jos je bio Gejward Zlatko 
|
sporiji je vraga. 6600gt ne moze pokreniti kako treba nista novije od 5 godina. 8500gt je kanta od kartice ali jos nesto i pokrene. Imam je i dan danas u kanti s koje sad pisem. U njoj je bila 6600gt prije nego je riknula i dobro znam da je bila nizasta. Ovo smece vrti grid. Ne na super rezi ili detaljima ali necakinje se ne bune kad dodju. Bitno da moju kantu ne diraju

Sta jos....da, trine. Mali zgodan naslov koji 6600gt nije mogla vrtiti ni za sto. Ova 8500gt ga gura bez problema. Imao bi sigurno jos primjera ali ovo je ipak surf kanta, slabo na nju ista od igara i instaliram osim ako klinke ne traze.
E sad, ako je stvarno dao 250kn za tu karticu onda stvarno nemam komentara. Pogotovo sto je ovih dana imao izbora za tu lovu. Od 8600gt za nekih 150kn, 8600gts (koja je vec kartica s kojom se nesto da odigrati posteno na nizim rezama) za 180kn, hrpu novijih kartica po 300tinjak kn tipa 3870/50, 9600gso....stvarno je bilo kartica u zadnje vrijeme. Znam jer sam pratio trznicu misleci bas kupiti nesto malo jace za ovu kantu (ako tko ima neku 8600gt/gts za pristojnu lovu ima moj PM

). Da sam znao da postoji sansa da ovu prodam za 250kn uzeo bi odmah nesto tipa 9600gt. Bemti, cak bi dao i ovog zalmana vf700cu sto ga drzim na njoj gratis