Citiraj:
Autor ^SuperUnknown^
Opasno  Vidim, docepao si se ipak ovog FW900 
|
Navracao je on po stolu. Samo sto sam stalno trazio mint primjerak koji je jedva rada vidio. Takav je upravo na stolu
Citiraj:
Autor ^SuperUnknown^
Koliko vidim, sve je podredjeno muzici, ali je nekako zalutao Bamboo u cijelu pricu...
|
Znam da zvuci glupo zbog gabarita stola, ali neko vrijeme mi je nesto manja potreba za tabletom i jednostavno mi je Intuos prevelik i stoji u kutiji. Zato sam Bambooa stavio da pokrije osnovne igrarije.
Citiraj:
Autor ^SuperUnknown^
Mjesto ko stvoreno za pustit korijenje. I vidim li to Samsung ext. DVD s kojeg jos nije folija skinuta?  I di su ti zvucnici?
|
Ti si u nizu onih koj veceras ne vide zvucnike na stolu. Pa jel moguce da ih ne vidis pored
monitora na stolu? Doduse nema bas previse crvenih decentno zmodanih Creativaca pa ih zato ne vidis

Woofer je dole na stativu radi uhu bolje kontrole. Probao ubaciti Genelece, pa Krk-ove i jednostavno mi ne pase kompromis a da nije na ustrb veceg razmjestaja. PC je kod mene gotovo nikakav izvor slusanja glazbe tako da... cisto radi pokrivanja. Prebacio sam DAW opremu uz Pro Maconju u prijateljev studio pa je ovaj stol ostao samo ispomocni za povremeni Synth/DAW rad. Sve ostalo, cisto desktop zadovoljstvo.