View Single Post
Staro 10.10.2009., 01:08   #82
djohum
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jan 2008
Neznam što da vam kažem, evo vidite sad moju situaciju. Imam E725, dobio ga prije 2 dana, izjebo se ko konj isto za wlan drivere (broadcom) i ono radi mi ko svaki laptop za sada. Ali da naglasim DOBIO sam ga. Nisam dao kune. Radio sam za neku firmu nešto i trebalo je biti plaćeno u "dobrima" i naručen je ko fol bio HP4515b forcebook ... I sad čekam mjesec dana, dva mjeseca... I sad firma nije kurcem mrdnila, i sad et natjeram ih da mi nabave što sam im rekao i stiže FedEX jedno jutro i šalju mi 2 ovake kante... (za mene i frenda što mi je pomogao)... Naravno Recro dobavljač ovo ono... I aj sad recite mi što da radim, instalirao legi Win7 radi mu ok sve iz prve, ja se malo izjebo sa XPom al nmvze sve mi sada radi. Ubiti kad pogledam nisam dobio što sam želio, ali poslužit će svrsi za faks, programiranje, Autocad, malo interneta, multimediju i to je to. Aj sad da mi netko kaže da neće poslužit. Ali nisam rekao koliko dugo, ipak mislim da je jedan dio trajanja laptopa ali jedan dio je hw a znate ljudi moji koji je drugi dio? MI. Sam korisnik na neki način određuje život svog laptopa, onaj tko je pažljiviji i onaj tko ga baci na pod nisu isti i taj faktor ste isključili iz cijele priče.

Uspoređujete laptope niže klase sa laptopima više klase. Kako je to moguće? To je ko da uspoređujete FAPa sa MANom... Ista svrha druga kvaliteta. Toga je uvijek bilo uvijek će i bit, ali također će bit neukih ljudi uvijek kojima će marketing zamaglit oči, ili neki obični prodavač na bijeloj tehnici koji je prije 5 min zalijevao cvijeće na susjednom odjelu... Što drugo da vam kažem.

Cijenim i Lenovo, i HP, jako, volio bih imati, ali nemam financijsku mogućnosti i dobro je i ovo. Komp koji je u mom opisu sam si sam slagao 3 godine i radio za njega ko crnac. Ali sklopio sam ga sam, po svojoj želji i sad je to to. A ovaj laptop me toliko ni ne sekira i recimo da ima prolaznu ocjenu jel obavlja svoje dužnosti (ZA SADA).