View Single Post
Staro 09.10.2009., 01:37   #61
Njokli
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jul 2008
Dugo sam čekao ovu igru jer sam uživao u jedinici i napokon kad je izašla čitajući vaše komentare umalo da nisam odustao od nje.

Za sve one koji su igrali jedinicu i uživali u njoj moja preporuka je da ne obraćaju previše pažnje na komentare ovdje i zaigraju novi Flashpoint.

Igra je ratna simulacija u pravom smislu riječi, i onome tko je imao takva očekivanja, po mom mišljenju nudi sve potrebno za sate kvalitetne razonode. U jedinici si počeo kao novak i slušao što ti se naredi i to činio, a tek kasnije postao zapovjednik i kontrolirao druge. Ovdje od početka vodiš tim od 3 vojnika, što možda nije najjednostavnije onome tko se prvi put susreće s tim (ili nekome tko je 2001. kad je izašla jedinica imao 9 godina), ali nije ni toliko komplicirano. Dapače sustav kontrole vojnicima je riješen jednostavnije nego u jedinici i nakon prve 2,3 misije već se akcije automatiziraju.

Ovo nije Serious Sam ili nešto slično gdje uletiš bez razmišljanja s 3 tone streljiva i napraviš piz..ariju, mijenjanje oružja nije uopće sporo već sasvim realno, za razliku od recimo CoD-a gdje poteže pištolj kao na divljem zapadu. Nedostatak JUMP-a je apsolutno neprimjetan i mislim da i postoji da bi bio rijetko korišten. Grafika je sasvim solidna i nema nikakvog trzanja i padanja frame rate-a.

Da ne duljim, ako se netko zaželio nakon 8 dugih godina onog dobrog starog osjećaja promatranja protivnika preko nišana na otvorenim prostranim mapama, taktiziranja, šuljanja, puzanja i svega ostalog što je nudila jedinica neka ne oklijeva i zaigra ovu igru.
Što je okrutnost tržišta, kad je prvi dio izašao ocijenjen je kao remek djelo, nakon 8 godina izađe nastavak koji se ne razlikuje puno i nudi sve što i jedinica pa i više i bude ovako popljuvan.

Moja ocjena: 9/10
Njokli je offline   Reply With Quote