Kod nas nema dobre zvučne za kupiti.Sve se svodi na Creative koji je jedan kamenčić od sunca što se tiče udaljenosti od onboarda,za što je dovoljan jedan pogled na PCB kartice i komponente,i većinu priče si riješio.Damn.Razbio si mi iluziju.Al makar je top na forumu u ovom trenutku
Z5500 je top performer.To nisam ni morao pitati ovdje.Ali kažem da mi je kupovina u stilu kupovine V10 kilera ili CM
Lobotomy™ casea za zrakom za 4999kn.A opet sve u 20m2 sobe.Plus trebalo bi moć na karticu sa limitom od 2000.
A do 1000kn kažeš da su Geniusi n1.Znači defakto od Geniusa i kategorije 1000 pa do Z5500 je rupa,ako sam dobro shvatio?
-----------
Juli@ je profi rješenje i nije baš za raju.Znaš da pri vrhu što se kvalitete zvučne pobjeda odnosi namjenom.Ili driverima.Ako ćeš igrati onda Prelude,iako je Vista najmanju ruku otupila njegove prednosti pred ostalim ne-X-Fi karticama izbacivanjem audio layera iz kernel u korisnički mod rada.Juli@ ne radi dobro u igrama.Znači ako se poluprofi baviš zvukom onda da,inače za razonodu koja podrazumijeva sve ostalo,ona nije naj izbor.Već si mislim baš ti pisao o tome,EMU,Juli@,audiotrak itd.itd.,sve sam to prošao čitanjem,da bi se izbor sveo na Xonar D2X i Prelude.I s obzirom da svaštarim,Xonar ipak ima malo bolji zvuk i zato sam se odlučio za njega.A za 95 baksuza nećeš naći bolju karticu.