View Single Post
Staro 08.10.2009., 22:52   #690
Sa_Stilom
Premium

Sa_Stilom's Avatar

Datum registracije: May 2006
Ma neću ATI, only Nvidia!

Dvoglava riješenja ne iz razloga što sam u praksi imao više problema neg koristi. Ide mi na živce ručno podešavanje 3D aplikacija (1 ili 2 GPUa), jer neke rade super u SLIu a neke preskaču, trzaju imaju artefakte.

Barem mi je tako bilo kod prijašnje kartice 9800 GX2.

Tadašnju 9800GX2 sam mijenjao za GTX280 jer je imala HDMI, a trebao mi je TVOut, sada je obrnuta situacija.

Naime:
Pitao sam iz razloga što nisam siguran dali GTX285 ima HDMI, pregledao sam par stranica, i svaka je na slici imala TVOut.

Trebaju mi sljedeći izlazi:
1. DVI - Za Monitor
2. DVI - Za Projektor
3. HDMI - Za Plazmu

Eto, sve rekoh. Pogledati ću detaljno ponude 285 koji proizvođač ima HDMI...!

Hvala, te ukoliko ima još nekih prijedlog, dobro je došao.

Edit: Evo, ja opet prekopao, i nisam našao nijednu GTX 285 da ima HDMI, neke imaju u natpisu po trgovinama, ali kad se pogledaju reviewu, na slikama je TVOut, a na kutiji piše HDMI!??! Link:http://benchmarkreviews.com/index.ph...1&limitstart=1

Al čini mi se da sam ja nešto zabrijao, DVI se da pretvorit u HDMI!!! Totalno sam to zaboravio, zato oni pišu HDMI, jer daju adapter.
Koliko se gubi na kvaliteti time, nisam to nikada radio, pa ima li netko iskustva i da je mogao usporediti razliku, ili neke eventualne poteškoće s korištenjem adaptera?

Hvala

Edit2: Pfff, baš gledam, 295 na kraju ima sve što mi treba, i TVOut, i HDMI i 2DVI... Ali ako se sjećam po 9800GX2 imao sam neke probleme oko dualview-a, bilo je, ili radi jedna ili druga, više se ne sjećam... Joj, kasno je, ostavit ću razmišljanje za kasnije...

Zadnje izmijenjeno od: Sa_Stilom. 08.10.2009. u 23:18.
Sa_Stilom je offline