View Single Post
Staro 08.10.2009., 22:52   #15
žile
Banned

žile's Avatar

Datum registracije: Feb 2005
Citiraj:
Autor žile Pregled postova
Može i malo više od 1000kn,al nemojte pretjerivat s nekim bookshelf zvučnicima i sličnim HiFi izdrkavanjima.Živim u stanu
Nisi pratio thread pažljivo od početka.Može više od tise,jer ih kupujem sada,zajedno sa Xonarom.I nosim ih u grob najvjerojatnije.Makar što se analogije tiče,vezano uz to kada ću ih kupiti opet...A opet,Z5500,to mi je kupovina u stilu kupovine V10 kilera ili CM Lobotomy™ casea za zrakom za 4999kn.A opet sve u 20m2 sobe.

Najviše će biti filmova,onda idu igrice možda čak u egalu to dvoje,a tek onda muzika i to trči trči pa audio CD,a inače MP3.Što se tiče glazbenog ukusa jer koliko shvaćam,i to igra neku ulogu,Bijelo Dugme je moj krajnji domašaj,eventualno nešto drugo iz Novog vala,nezaobilazni Đorđe i tako Grand drlja,to uglavnom pod debelim uticajem alkohola,tako da kvaliteta zvuka u ušesima koje ionako zuje nije neka stavka.A ovo u tvom avataru definitivno nije moja liga,ako i taj podatak nešto znači vezano uz potrebu za vatima.

Znači misliš kako bi Genius makar donekle iskoristio Xonarove mogućnosti?Vjerovat ću ti na riječ jer ih nemam gdje oprobati.A ako nakon šita od onboarda,zvuk na Xonaru koji je vrh komercijalnog zvuka na PC-u,čak i pokraj Prelude,nisam spao sa stolice,znači da nešto ne štima sa zvučnicima.Stari su,i šit su.Ili sam ja gluv.
žile je offline   Reply With Quote