Z2300,platio ih 1199kn u Ve-milu prije godinu i nešto,odgovor je apsolutno da. Vrijede zadnje lipe. Tipičan tresemtijajavuferomizmeđunogu set. Ali u svojem najboljem izdanju. Imaš desetke reviewa na netu,ali to nije ono šta tražiš, ovo je jedna bezobrazna kutija bass-a,sa solidnim visokim i srednjim tonovima, što se tiče komercijalnog PC zvuka bez Hi-Fi izdrkavanja,ovo je 2.1 plafon.
Ali kako rekoh,to nije ono što ti tražiš,ne bi znao kako zvuči Grand parada,jer osim pjesme u sigu na koju sam se upišao od smijeha,nisam čuo ni sudjelovao u maltretiranju ušiju sintesajzer samplovima a-la Sandra Afrika ili Mile Kitić.
Moj savjet ti je,ako misliš da Inspire plastika ne radi dobro svoj posao,a čuj - udomi ih,i uzmi Genius ogrijev.

Nažalost nemaš baš mnogo izbora, ti bi 5.1, a opet,do 1 000kn,pa da je za sve moguće - po mogućnosti,od filmova, igara, preko narodne MIDI-made muzike

,čuj - Genius bojim se, to je ono što tražiš, HF5005 model,šeri boje.
Poslušaj ih negdje prije kupnje.
Što se tiče THX certifikata,nisam se nikad time opterećivao makar ih Z2300 ima,tj. ga ima. Prosječnom useru to znači koliko pica-naljepnica na 5850 kartici novoj.
Nek te kvadratura ne opterećuje u ovoj klasi stvaranja zvučne slike,za slušati Sinana Sakića u 20 kvadrata sobe max maxova,opet - Genius 5005 je tvoj izbor.
Mogao sam kupiti šta sam htio,ali nakon što sam 10 ljudi tu izmaltretirao,i čitao Fleksa i ekipu da je 2.1 za glazbu,a 5.1 za ostalo,a sve manje radim ostalog,a sve više se teroriziram svojim glazbenim ukusom,odlučio sam se za top 2.1 model. Mogao sam kupiti svašta,ali eto..

kutija bass-a me dobro služi.
Imaš taj G51 - gayming-workraft model, imaš Genius-drvodjelskaškola model, ili imaš Z 2.1 seriju Logitecha počevši od 3 i 4 modela po 500,600kn. Uz današnju bezobraznu cijenu ponekih trgovaca od 1500kn za Z2300, to je sigurno višestruko isplativiji izbor,ako ideš na 2.1 već,i paziš na kvadraturu,da ne trese pod do prizemlja a ti na 4 katu.