Što se tiče
MoneyBookersa samo trebam potvrdu.
Potrebno je kreirati račun pomoću E-mail adrese i tada se može primati novac iz inozemstva bez obzira što nisam dodao još nikakvu karticu (koja koliko sam skužio treba samo za kupovanje tj. da se novci postave na račun da bi se moglo plaćati okolo po netu).
Tijekom tog razdoblja verificiram svoju adresu stanovanja.
Kada to napravim i kada mi se skupi željena svota dodam devizni račun i na njega prebacim kompletnu svotu (Withdraw) sa MoneyBookersa?
Ili moram imati obaveznu već na početku dodanu karticu da mogu primati novce (što mi je logičnije

)?
Ukratko, koji su uvjeti za primanje novaca?
Hvala.
EDIT: također, na MoneyBookers mogu svi uplaćivati (neovisno o državi) te koliko sam shvatio primanje novca nije ograničeno svotom (i prebacivanje na svoj račun?) već samo slanje?
EDIT2:
i još, koji su načini uplate iz inozemstva u HR? WesternUnion? čuo sam da imaju velike provizije na transfere? plaća li se na taj iznos kakav porez i koju valutu je najbolje staviti? Pošto očekujem dolare ($) stavljam $ a ne kune/eure ili?
EDIT3: sad čitam da USA korisnici ne mogu koristiti moneybookers =/. gledam opciju
WesternUniona. Tamo piše da za svotu 0-650,00kn naknada je 100,00kn što znači da od tih 650 na isplatu dobijem "samo" 550kn? malu puno, ali ako je to jedini način...nema druge. I kolilko sam shvatio za WesternUnion pošiljatelj treba znati moje
puno ime i prezime, adresu, telefonski broj...? Također, pošiljatelj plaća tu svotu od 100kn, može li se nekako riješiti da primatelj to plaća umjesto pošiljatelja?