View Single Post
Staro 08.10.2009., 16:28   #54
CyCl0p$
Guest

Citiraj:
Autor Neo-ST Pregled postova
A ono... ništa posebno.
U biti mislim da je interface loše riješen, nezgrapno se barata sa oružjem, a lako se gine, pa tako dok ja prebacim na grenade launcher (treba stiskati tipku 2 dok on ne prebaci, pa napuni, a to traje 100 godina) već sam mrtav, a onda kada napokon prebaci na grenade launcher nemam pojma gdje ciljam jer nema crosshair pa gađam napamet i pogodim sve osim neprijatelja.
Posebno mi je iritantan commands sistem (davanje naredbi svojim kolegama), uđeš u taj sistem sa Q i onda ne možeš raditi ništa osim to, a u žaru borbe dok ti njima narediš da se povuku već su svi mrtvi, skupa s tobom jer dobiješ metak dok drk*š po tom commands sustavu i tako...
moglo je to bolje, ali mislim da se većina tih problema može riješiti sa nekim povećim patchem.

evo ja sam odigrao prvu misiju, nekako mi nije leglo. sve sto je tu gore napisano stoji, jos bi dodao:
-menu igre je konzolaski, premalo opcija i presporo "prebacuje"
-grafika me malo razocarala, sve nesto svjetluca...dobro mozda se treba naviknuti, ipak je radjeno za glupe konzole
-kontrole su debilne, konfiguriranje kako meni pase je trajalo duze od misije same, i opet nisam zadovoljan, pogotovo prebacivanjem oruzja
-commands sistem je - debilan. i to blago receno, trebali su se ugledat na battlefield 2 gdje je to izvrsno slozeno
-ciljevi misije su isto lose sredjeni, je da sam preko kurca pratio ali nacin prekidanja igre da mi ubaci neki prozor u kojem pise sto trebam je ispod razine ozbiljne PC igre. refleksno stisnem "ok" samo da mi se skine.

nadam se da rade patch vec
  Reply With Quote