Citiraj:
Autor Neo-ST
A ono... ništa posebno.
U biti mislim da je interface loše riješen, nezgrapno se barata sa oružjem, a lako se gine, pa tako dok ja prebacim na grenade launcher (treba stiskati tipku 2 dok on ne prebaci, pa napuni, a to traje 100 godina) već sam mrtav, a onda kada napokon prebaci na grenade launcher nemam pojma gdje ciljam jer nema crosshair pa gađam napamet i pogodim sve osim neprijatelja.
Posebno mi je iritantan commands sistem (davanje naredbi svojim kolegama), uđeš u taj sistem sa Q i onda ne možeš raditi ništa osim to, a u žaru borbe dok ti njima narediš da se povuku već su svi mrtvi, skupa s tobom jer dobiješ metak dok drk*š po tom commands sustavu i tako...
moglo je to bolje, ali mislim da se većina tih problema može riješiti sa nekim povećim patchem.
|
evo ja sam odigrao prvu misiju, nekako mi nije leglo. sve sto je tu gore napisano stoji, jos bi dodao:
-menu igre je konzolaski, premalo opcija i presporo "prebacuje"
-grafika me malo razocarala, sve nesto svjetluca...dobro mozda se treba naviknuti, ipak je radjeno za glupe konzole
-kontrole su debilne, konfiguriranje kako meni pase je trajalo duze od misije same, i opet nisam zadovoljan, pogotovo prebacivanjem oruzja
-commands sistem je - debilan. i to blago receno, trebali su se ugledat na battlefield 2 gdje je to izvrsno slozeno
-ciljevi misije su isto lose sredjeni, je da sam preko kurca pratio ali nacin prekidanja igre da mi ubaci neki prozor u kojem pise sto trebam je ispod razine ozbiljne PC igre. refleksno stisnem "ok" samo da mi se skine.
nadam se da rade patch vec