View Single Post
Staro 07.10.2009., 21:03   #25
darkijas
Premium
Moj komp

darkijas's Avatar

Datum registracije: Jul 2006
evoga da malo pokažemo kaj imamo doma
dakle to je pakiranje sa uputama driverima po jedan d-sub i dvi kabel te onaj naponski

tijelo monitora u kutiji

priključci dakle dvi, dsub te jedan usb hub:

evo i monitora u radu. Oštrina slike i prikaz boja na najvećoj rezoluciji su na zavidnoj razini (bar koliko ja kao amater mogu primjetiti)
tako da je pravo zadovoljstvo vrtit prozore na windowsima 7
Odsjaj na ekranu je od bljeskalice fotoaparata

Usporedba crt vs lcd naravno bez toga neide jer ljudi koji bi radili upgrade sa crt na lcd tek trebaju vidjeti jel im se to isplati
U dobro osvijetljenim prostorijama veća oštrina lcd panela dolazi do izražaja i njegova slia se doima detaljnijom, međutim kad se svijetlo u sobi malo zagasi stvari sjedaju na svoje mjesto i tu je crt ipak nedodirljiv zbog boljeg kontrasta tj boljeg prikaza crne boje. To se odnosi na komplet multimediju od video igara do dvd filmova. Čak i hrt hd izgleda bolje na crt monitoru

monitor sam spojio na ps3 konzolu bez ikakvog problema putem dvi kabla sa hdmi-dvi nastavkom, a kako monitor posjeduje funkciju pixel mapping 1-1 1920:1080 rezolucija se prikazuje bez skaliranja i ikakvih zamućenja
Na slici ps3 igra motorstorm pacific rift

Inače za sada nisam uočio razliku u prikazu izmeđe dvi i dsub načina spajanja monitora dok moram priznat iste digitalne fotografije kad gledam na pc-ju i na ps3 konzoli one s pc-ja izgledaju bolje
Pozadinsko osvjetljenje je vrlo ujednačeno i negdje se ne primjeti probijanje. Kad se monitor pogleda iz kuta dok prikazuje crnu podlogu primjeti se promjena odsaja ovisno o kutu gledanja, to je valjda taj white glow.
Mrve pixele nism primjetio (za sada)
Inače napravio sam više fotki a ove sam odabrao jer po meni koliko toliko prikazuju realno stanje. naravno nisu profi kao ni ovaj članak

Zadnje izmijenjeno od: darkijas. 07.10.2009. u 21:13.
darkijas je offline   Reply With Quote