View Single Post
Staro 07.10.2009., 18:04   #477
m&n
Premium
Moj komp

Datum registracije: Mar 2008
Citiraj:
Autor yedwy Pregled postova
Daj molim te, postoje i H2O setupi sa peltierom u odnosu na koje niti jedan zračni cooler nema kaj tražiti i koji mogu držat bilo kakav procesor na temperaturi nekoliko C višoj od sobne, naravno cjena je bezobrazna ali tvrdnja da je ovaj cooler generalno jači od H2O setupa je smješna...

Štoviše većina highend vodenih i bez pelta će imat niže temperature jer je aktivna discipacijska površina radijatora od vodenog često i 4-5 x veća nego kaj ti možeš nagurat na svoje komponente sa pojedinačnim zračnim hladnjacima...

Anyway meni je ovaj cooler fora i ne sumnjam da je solidan za hlađenje, čak i cjena nije toliki problem ali čovječe 1.2 kile vješat na ploču? OMG pa tu masu nosi 9 maljušnih vijaka od kojih u biti samo 6 mora držat (oni na dnu ploče tu neće ništa pomoć) inače krcc...

ma imo sam onaj corsairov kurac na probi 3 dana srot.....

ne kazem da nije dobar tisi je i sve ali i7 recimo voda nemre sam tak ohladit dobro.. jbte led drugo je kad na radijatore stavis jos 4 venta po 120mm da ti to hlade a onda to vise nijje to po meni..

klik

dobro vodeno ali bas ono posteno brat bratu treba 2 soma kuna da bi ga slozil..

a sta se tice proca ili da ce nes puknut to se ne bojim... nisam sreo jos niti jedan slican slucaj... ako nades da se to desilo skidam kapu

imo sam orochija koji nije nista laksi mjesecima ploca se nije niti malko objesila sa 2 venta gore..
ne kuzim cemu forsanje oko toga kolko ce on stetit ploci...

i ko kaze da meni kuciste stoji vodoravno a ne okomito?

Zadnje izmijenjeno od: m&n. 07.10.2009. u 18:27.
m&n je offline