ma zovem SZK pa ćemo viditi...
Kažu u t-com da nisam na njihovoj blacklisti, idem probati poslati mail preko nekog drugog klijenta...
hmm, sa Windows Maila (aka Outlook Express) normalno šaljem na t-com, ali na gmail ne (dobro, to nije problem, vjerojatno je stvar u SMTP-u i to ću riješiti), znači problem je definitivno negdje u Thunderbirdu, e sad kako je nastao, treba vidjeti, primam prijedloge
EDIT:
Obrisao Thunderbird i ponovo ga instalirao i ponovo isti problem, dođe mi da napravim format C: ...
EDIT:
Sa Microsoft Outlookom isti problem, očito da neka postavka nije dobra...
EDIT:
Ovo već spada u vjerovali ili ne...
Obrisao sam Eset Smart Security i postavio Bitdefendera i radi, t-com ne prepoznaje mailove kao spam, ali sada Gmail prepoznaje mailove kao spam?!?!?
Dakle definitivno je bio problem na relaciji ESS 4.437 (ako se ne varam bila je ta verzija) i t-com sigurnosna zaštitom, naime provjerio sam i na drugom računala i ono je tek moglo poslati mail kada je ESET obrisan, no stavljanjem najnovije verzije ESET-a (4.0.467), nema problema sa t-comovom zaštitom, ali problem sa gmailom ostaje...
Dakle imamo obrnutu situaciju; gmail sve mailove sa mog računala prepoznaje kao spam

I da napomenem, ako pošaljem sa prve gmail adrese na drugu, gmail to prepoznaje kao spam...
Iako ako moram birati, bolje da mi gmail ne vidi mailove nego t-com...