Citiraj:
Autor Mr.Ex.President
Radit će bilo koji disk, kod nekih eventulano treba prebacit jumper, neki sami prepoznaju o čemu se radi, uglavnon radit će. A tu razliku između SATA I (150 MB/s) i SATA II (300 MB/s) u praksi nećeš osjetit, ni najmanje.
Moj savjet je ili WD black ili Samsung F3  Osobno Hitachi ne bi, buka me odbija.
|
E, to se trazi

A kazes F3? On bi trebao bit bolji od F1? Ako je tako onda su malo fulali s tim imenima, jer ce vecina pretpostavit da je F1 kao u formuli 1 najbolji. Citao sam neki test, ali nije bilo datuma. Uglavnom F1 je bio najbolji/brzi, jer ima 3 ploce, za razliku od drugih na testu koji su imali 2 ploce. Kazem, mislim da je taj test malo stariji, a i procitao sam tu iz ove teme onaj tomshardware test i vidim da su wd i samsung 1 Tb vjerojatno najbolji izbor.
Bitna mi je pouzdanost/trajnost, pa da je tih, pa tek onda brzina. Jel, kaj ce mi disk koji crkne za 2 godine i jos pri tom buci, al kao brz je pa neka ga. E nemoze
EDIT: evo bas citam test ovog F3
http://www.bit-tech.net/hardware/sto...3-1tb-review/1
zgleda odlicno
Cisto iz znatizelje me zanima dali ovi ssd diskovi mogu na ovakvu plocu? Ne planiram kupovat uskoro, ali kad pojeftine mozda bi kupio.