View Single Post
Staro 06.10.2009., 19:15   #11
dh41400
Señor Audiophile
Moj komp

dh41400's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Citiraj:
Autor Callidus Pregled postova
dakle, opći je zaključak da interesa nema..
Naprotiv ... stvarno je odlicna ideja.

Citiraj:
Pure Power L7 i System Power S6 OEM.
system power OEM serija je namijenjena inače isključivo za integratore kao što smo mi i ne smije se prodavati krajnjim kupcima, ali pošto je hrvatska tu gdje je, dobili smo dozvolu od listana da možemo prodavati i krajnjim kupcima.

Citiraj:
System power S6 je isti kao i pure power L6 samo što dolazi bez retail ambalaže i opreme (samo napajanje u vrećici) te nema sleev-ane kablove
Malo si pobrkao loncice ... trebala bi biti obrnuta situacija.

Nego mi nije jasna jedna stvar, zasto u vrecici kada to vani izgleda ovako i ovako !?

Citiraj:
cijene će biti (PDV uključen):
be quiet! SYSTEM POWER BQT S6-SYS-UA-300W (234Kn)
be quiet! SYSTEM POWER BQT S6-SYS-UA-350W (288Kn)
be quiet! PURE POWER BQT L7-300W (302Kn)
be quiet! PURE POWER BQT L7-350W (330Kn)

kako Vam se cijene čine?
Odlicne, ako uzmemo u obzir opcu kvalitetu dijelova (npr Rubycon u skupljoj seriji - Teapo u jeftinijoj) i konacne mogucnosti ovih napajanja.

BTW za one koji eventualno ne znaju, ova napajanja isporucuju poprilicno vise snage od svojih specifikacija ... cca 30-ak % vise

Uza sve to je korisnost oko 85% (@230V), a i regulacija je vrlo dobra (~±2%) za ovaj segment (<400kn).

Koliko vidim po testovima ih uglavnom karakteriziraju kao necujna, sto i nije cudno s obzirom da imaju ventove koji se vrte nekoliko stotina okretaja manje od npr Corsaira ili Seasonica.

Kao secer na kraju ... konacno jedno povoljno <400W napajanje koje posjeduje 6+2 pin PCI-e konektor, a s druge strane im je mana relativna kratkoca ATX kablova (~40cm).

Citiraj:
Ako neće biti interesa ni za ove modele tada nećemo stavljati u slobodnu prodaju nego ih samo koristiti za callidus računala
Definitivno ce biti interesa

Zadnje izmijenjeno od: dh41400. 06.10.2009. u 19:25.
dh41400 je offline   Reply With Quote