KOMENTAR
Da ne duljim previše ljudi...
već sam ISCRPO sve uzduž i poprijeko!
U trenutku kad sam ja ovo HTIO, izbor ploča je bio slab.Od ovog što se dalo nabaviti, abit av8 se činio jako dobrim.I je.
Ja vrtio doom 3, FC, 70+ sati PI testove,
PRIME...ja ne zaključujem nikad da je komp stabilan ako nije APSOLUTNO STABILAN.Nema površnosti kod takvih stvari...ja i tako nisam tu kupio.Da sam poslušao savjete o čekanju, još bi sada čekao da se pojavi ovo, ono.Ploča je meni GREAT.OCa se, ima OK utilitye, a za live WIN oc je super.Što se tiče brzine-među pločama nećete naći neke posebne razlike.
Već sam 1000 puta rekao-mem kontr je na cpu, sve imaju HT link, a AGP je već stara stvar.Nema tu nekih SILNIH prednosti.A sve se može okrenuti novim biosem i/ili driverom.Imajte na umu da više ne govorimo o klasičnom chipsetu!Ploča je bila ko voda piti od kada sam je upalio-instalacija win i sve...driveri.Niti HIK!Čuo sam se i s drugim ljudima koji su bili zadovoljni.Jedino što morate množitelj mjenjati iz win kod moje revizije, jer abit tvrdi da se nemre u biosu(i to npr. clockgenom).Eto, to je sve!Van toga-apsolutno zadovoljan!Clockanje je odlično!Bit će da će vam to najviše ovisiti o primjerku cpua koji pokupite...
Umjesto beskrajne debate, zaronite i uzmite nešto!Što se mene tiče, uzmite.
Samo pazite da sistem "nahranite" dobrim komponentama i JAKIM napajanjem.
3.MSI centrino 1.5(dothan), ati9600,40gb...
-->HDD u externom kućištu USB 2.0+firewire-hitachi 200 giga
|