Tema
:
S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
View Single Post
06.10.2009., 14:12
#
153
Michel
Premium
Moj komp
Datum registracije: May 2004
Ima jedan mrtvi već tamo u minskom polju (bijela točkica na radaru), paralelno gledano od helikoptera prema tom mrtvom se proteže niz bijelih "štapova". Kod njih možeš proči.
Možda zahvatiš jednu minu ali neće te ubiti (zapravo neznam na kojoj težini igraš)
Koji na brdu?
Ako je onaj koji mislim da je onda moraš naći:
jednog lika koji je sam sa psom u olupini manje nasukane brodice, Noah se zove, on te odvede do helikoptera srušenog tamo gore
Ovaj na zgradi... neznam ne mogu se sjetiti koji je to
Puno Hvala to ću pogledat sad vjerojatno odma
Počela me vuć igra masovno mislim da nema smisla čekat eng jednostavno je teško odolit
-->
Citiraj:
Autor
hammer_of_thor
Ovaj helić di je minsko polje ispred:
Ima jedan mrtvi već tamo u minskom polju (bijela točkica na radaru), paralelno gledano od helikoptera prema tom mrtvom se proteže niz bijelih "štapova". Kod njih možeš proči.
Možda zahvatiš jednu minu ali neće te ubiti (zapravo neznam na kojoj težini igraš)
Koji na brdu?
Ako je onaj koji mislim da je onda moraš naći:
jednog lika koji je sam sa psom u olupini manje nasukane brodice, Noah se zove, on te odvede do helikoptera srušenog tamo gore
Ovaj na zgradi... neznam ne mogu se sjetiti koji je to
Puno Hvala to ću pogledat sad vjerojatno odma
Počela me vuć igra masovno mislim da nema smisla čekat eng jednostavno je teško odolit
Pronađi još poruka od Michel
Moj komp
CPU:
Amd 9800x3d @ Noctua 15s
MBO:
Asrock X870E Nova
RAM:
64GB Trident 6000 cl 30
HDD:
1Tb Nvme + 250 Gb Sata SSD
VGA:
Evga Ultra Gaming 3080