Može savjet da vidim kako to Links rješava.
Pokvario mi se ram po drugi put (Crucial Ballistix) i sad sam ga posla njima koji su stvarno rekli da nevalja i ponudili mi da uzmem neki drugi jer ovoga nema.
No kako je (baš zgodno) ovome pala cijena na 459kn i više je nema u ponudi ponudili su da uzmem neku za 459kn i nadoplatim po potrebi.
Ja sam taj ram uzeo od jednog člana foruma u vrijeme kad je koštao 800kn koji ga je dobio na popust za jedno 550-560kn te toliko stoji na računu.
Ne bi li mi Links trebao vratit novac s računa (cca 550kn) ukoliko nisu u mogućnosti zamjeniti memoriju identičnom?
Jer ovako ispada da za svaki 2x2GB kit moram nadoplatit, a kupio sam kao "skupu" memoriju... ko je tu lud?
Crucialu ne planiram ni prismrdit više poučen lošim iskustvima s prijašnja 2-3 kita.
Ne bi li mi Links trebao ili zamjeniti memoriju, ili vratiti novce, ili zamjeniti memoriju s nekom istih karakteristika (Ballistix su deklarirani na 800-cl4 i 1000-cl5) koja košta 600+kn kod njih?
Osobno bi najrađe uzeo lovu i uzeo negdje jeftino 4x2GB najobičnijeg DDR6400 rama....