View Single Post
Staro 06.10.2009., 09:35   #5
win32
Premium
Moj komp

win32's Avatar

Datum registracije: Apr 2008
Citiraj:
Autor ^SuperUnknown^ Pregled postova
Dzizs, mene bi bilo sram uopce postati ovako nesto na forum. Imas eBay, naruci si novi bracket i zamijeni. I to po mogucnosti daj nekome tko nije siledzija da ti napravi...
Sta bi me bilo sram!?
Kupio sam memu koju danas moram nosit zamjenit, to sam radio u 1 h u noci i znas i sam kako je kada tako kasno radis pod nocnom lampom doslovce posto bolja polovica spava....

Je, nije se ni meni to nikada to do sada dogodilo a generacija sam ljudi koji su se hebali sa ustelavanjem glava na Comodorcu i igranjem na Atariu...hebiga...za sve postoji prvi puta.....

Pa upit stoji i dalje, dali ima neki vent koji ne zahtjeva tu kopcu vec samo backplate koji dolazi sa njime......jer ionako kupujem danas novi vent pa mogu to obavit, a taj dio cu ionako zamjeniti onda lako sa vremenom.

Sram...isss....kakva sramota ako lijepo pitas ekipu....

P.S.

Dali ovo hladenje zahtjeva tu kopcu ili ima neki drugi sistem stavljanja na cpu:

Corsair Cooling Hydro H50

http://www.links.hr/index.php?option...kl=051.003.023

No izgleda da sam i bracket nasao, kako danas idem u esys zamjenit memoriju tako sam i pitao covjeka za bracket i rekao mi da izgleda ima pa cu to zamjenit......ali me zanima za ovo hladenje za svaki slucaj ako bracket tako brzo ne nadem.
Moze naravno preporuka i za neki drugi vent koji ne ide na kopcu vec na neki backplate kojemu kopca na mbo ne treba.

Pošteni trgovac: 1, 2, 3, 4, 5...

Zadnje izmijenjeno od: win32. 06.10.2009. u 09:57.
win32 je offline   Reply With Quote