View Single Post
Staro 06.10.2009., 07:29   #25
fanATIk
NITKOV
Moj komp

fanATIk's Avatar

Datum registracije: Oct 2004
Citiraj:
Autor CyCl0p$ Pregled postova
pa eto ako sam ne mozes dokuciti:
igra nema movement, aim se zapravo svodi na sprayanje, oruzja ne zahtijevaju pomni odabir niti posebno poznavanje,
koristenje zaklona je smijesno jer meci prolaze kao kroz sir, najucinkovitija taktika je kempanje u travi ili zgradi i cekanje da ti nesto prodje preko nisana.
a sto je najbitnije u prici igra je spora, a tzv. realnost na koju se puca pada u vodu blesavim kill streakovima i lvlanjem.

uglavnom, igra je zabavna, daleko od toga da nije, ali pricat o nekakvom velebnom multiplayer skillu je za puknut od smijeha.

prema tome, nije dobar primjer za ociglednu manu bezicnih miseva kod igranja FPS-a.

Ti si puko ko kokica, skroz...

Igra nema movement - pojasni malo, nisam još čuo za izraz.

Aim se svodi na sprayanje? Daj ne budali. Ekipa s sprejalicama NIKAD ne može bit konkurentna ekipi s single fire oružjem ako je riječ o fajtu na daljinu. Kad dođemo na blizinu, stvar se mijenja. Zašto? Pa zato što sprejalice i jesu oružja za blisku borbu, mada skilleru obično ni to nije prepreka.

Meci prolaze kroz zaklon? Ne od svih oružja. Al ne kužim u čemu je problem. Meci i inače prolaze kroz zaklone. Za očekivati je da ću stat iza drvene ograde i ostat živ? Mda....

Kempanje najučinkovitija taktika? Ziher. Poznato je da kemperi dugo žive, aha. Kemper može naživcirat, al da kemperi imaju najveći score na kraju partije, teško. Bar tamo gdje ja igram.

Za cod 4 ja teško mogu reć da je igra spora. Male mape, a takva ih je većina, nikako ne mogu bit spore. BF2 i ostatak franšize da, zbog kilometarskih mapa.

Kill streakovi i lvlanje ti smetaju? Pa nemoj igrat, meni ne smetaju. Zašto? Zato što nisam od onih što cvile i sve im smeta. Smeta im što netko snajpa, smeta im što netko koristi P90, smeta im što netko koristi GL, smeta im što netko koristi claymore, smeta im što neko ima juggera, smeta im što netko baca smoke... Pa nemoj igrat tu igru, milioni drugih hoće. Ako je oružje stavljeno u igru, meni ne smeta i ništa ne spriječava ni mene ni druge da to oružje koristim.

Za ove kojima sve smeta postoji jedna mapa za cod uo. Ne znam točan naziv al mapa je streljana, imaš samo kar a ispred tebe na različitim udaljenostima s lijeva na desno klize mete raznim brzinama. Tu se može lijepo vidjet skill, al čini li to igru zanimljivom i zabavnom. Ne. Dosadi za 10 minuta.

Tak da se ne slažem s tvojim činjenicama. Možda zaista treba više skilla za neku drugu igru, recimo quake i ut (za cs nikako (IMO)) al nama te igre ne pada na pamet igrat pošto nam nisu zabavne ko CoD. A zabava je ono što moja ekipa traži svaki petak u jednoj igraoni.

Al ovo je otišlo u žešći OT i sumnjam da smo raspravom pomogli čovjeku.

Asrock FM2A78M-DG3+
Athlon II 860k + Lc Power Lc-cc-120
G.SKILL RipjawsX series 8 GB
Palit GTX 460
Samsung SSD 850 EVO 250 GB, WD 640GB, Hitachi 500GB
Corsair VS550
Thermaltake Core V21
22"LCD LG W2242T
MX Revolution
Logitech X-230
Logitech K740
Canon CanoScan 4400F