Svak ima svoje postavke, ali po meni, ako ćemo se referirat prema RL, odnosno stvarnim autima, dead zone ne bi trebao bit na volanu opće, dakle 0%. A nešto slično bi trebalo bit i s gasom. Dok je za kumlug (ko ga ima) te kočnicu poželjno da imaju "lufta" (praznog hoda, jel). Iako, pošto ovo nije realna simulacija, možda je bolje i to stavit 0% jer se uglavnon koči naglo i svom snagom, bez doziranja, pa je možda0% zahvalnija postavka. Sensitivitiy-je držim uglavnom na oko 50-ak %, tako mi je nekako najbolje vozit...
Šta se pitanja konkretno tiče, nek obavezno "feedback" poveća, ne znam kako netko može igrat s 0?

Tad se osjećam kao da vrtim volan koji nije uopće spojen na osovinu...Njišem ga lijevo desno ka debil...Ako nekome ne odgovara 10 ili 8, nek bar stavi 2, 3.
Inače, oni Body kitovi poružnjuju auto da je to čudo...Ne mogu to čudo imat makar se tjuning opcije solidno podešavaju i ok simuliraju na satazi. Al brate s onim mi svako auto djeluje kao teški seljo tjuning

Ne znam, strši onako karbonski kao kakvo strano tijelo koje je zavareno bez ikakvog osjećaja za ljepotom