View Single Post
Staro 05.10.2009., 18:06   #22
fanATIk
NITKOV
Moj komp

fanATIk's Avatar

Datum registracije: Oct 2004
Citiraj:
Autor CyCl0p$ Pregled postova
pa cinjenicno stanje kaze da bezicni misevi nisu za brze igre, a FPS-ovi to svakako jesu.
prema tome covjeka treba upozoriti da to ne ide jedno s drugim.

cinjenice isto tako kazu da COD nije skill igra pa ti je usporedba losa
Oh, pa mi imamo mudraca ovdje. Dobro, ok, CoD nije skill igra. Jer to kažu činjenice. Pa kad je riječ o činjenicama, hajde molim te prosvjetli me, stavi činjenice na stol da i ja vidim zašto CoD nije skill igra. Al ne neka blebetanja i naklapanja, želim te činjenice.

Citiraj:
Autor Rino Pregled postova
F.E.A.R. Combat...istim stilom igre (geronimo) dobar sam i u COD-u, ali ponekad se omakne da i najveći panj bude bolji!
Sve stoji, al to su bugovi igre koji te mogu zajebat. Neznam igru bez nekog buga.
Citiraj:
Autor Rino Pregled postova
Napisao si hrpu bikovog dreka...B58 je odličan miš s odličnim rasporedom težine i velikom preciznošću...još uvijek ga imam i s njim igram F.E.A.R. Combat jer mi je za to bolji nego MX518...da ima dodatne 2 bočne tipke ne bih nikada ni kupio MX518...i ne zaboravimo napomenuti jednu malu "nebitnu" sitnicu...ima žicu!

IMO ako većinom misliš igrati MP drži se žičnih gore navedenih modela!
Oprosti, al nešto ne vidim da se svi nešto kunu u B58 kad je riječ o gaymerskim miševima. MX518 je uredno prva preporuka. A da ne pričam o likovima koji više ne mogu igrat ispod 2400dpi, ono, vjerojatno ni ne znaju primit taj B58 u ruku koliko je primitivan i zastarjeo.
Odi izvoli savjetuj ljudima na forumu da kupe B58 kao prvi izbor gaymerskog miša pa da vidim na koga će se svalit hrpa bikovih govana.

Citiraj:
Autor win32 Pregled postova
Ovo o nekom "razvaljivanju" od kolege.....daj necemo biti djeca.
Stojim iza svake svoje riječi. Al ti si od onih koje je marketing uvjerio da ultra super gaymerski miš od 500kn donosi barem 70 % skillla pa ti je to nevjerojatno.
Al to je samo tvoj problem.

Asrock FM2A78M-DG3+
Athlon II 860k + Lc Power Lc-cc-120
G.SKILL RipjawsX series 8 GB
Palit GTX 460
Samsung SSD 850 EVO 250 GB, WD 640GB, Hitachi 500GB
Corsair VS550
Thermaltake Core V21
22"LCD LG W2242T
MX Revolution
Logitech X-230
Logitech K740