Citiraj:
Autor CyCl0p$
pa cinjenicno stanje kaze da bezicni misevi nisu za brze igre, a FPS-ovi to svakako jesu.
prema tome covjeka treba upozoriti da to ne ide jedno s drugim.
cinjenice isto tako kazu da COD nije skill igra pa ti je usporedba losa 
|
Oh, pa mi imamo mudraca ovdje. Dobro, ok, CoD nije skill igra. Jer to kažu činjenice. Pa kad je riječ o činjenicama, hajde molim te prosvjetli me, stavi činjenice na stol da i ja vidim zašto CoD nije skill igra. Al ne neka blebetanja i naklapanja, želim te činjenice.
Citiraj:
Autor Rino
F.E.A.R. Combat...istim stilom igre (geronimo) dobar sam i u COD-u, ali ponekad se omakne da i najveći panj bude bolji!
|
Sve stoji, al to su bugovi igre koji te mogu zajebat. Neznam igru bez nekog buga.
Citiraj:
Autor Rino
Napisao si hrpu bikovog dreka...B58 je odličan miš s odličnim rasporedom težine i velikom preciznošću...još uvijek ga imam i s njim igram F.E.A.R. Combat jer mi je za to bolji nego MX518...da ima dodatne 2 bočne tipke ne bih nikada ni kupio MX518...i ne zaboravimo napomenuti jednu malu "nebitnu" sitnicu...ima žicu!
IMO ako većinom misliš igrati MP drži se žičnih gore navedenih modela!
|
Oprosti, al nešto ne vidim da se svi nešto kunu u B58 kad je riječ o gaymerskim miševima. MX518 je uredno prva preporuka. A da ne pričam o likovima koji više ne mogu igrat ispod 2400dpi, ono, vjerojatno ni ne znaju primit taj B58 u ruku koliko je primitivan i zastarjeo.
Odi izvoli savjetuj ljudima na forumu da kupe B58 kao prvi izbor gaymerskog miša pa da vidim na koga će se svalit hrpa bikovih govana.
Citiraj:
Autor win32
Ovo o nekom "razvaljivanju" od kolege.....daj necemo biti djeca.
|
Stojim iza svake svoje riječi. Al ti si od onih koje je marketing uvjerio da ultra super gaymerski miš od 500kn donosi barem 70 % skillla pa ti je to nevjerojatno.
Al to je samo tvoj problem.