View Single Post
Staro 05.10.2009., 17:20   #21
win32
Premium
Moj komp

win32's Avatar

Datum registracije: Apr 2008
Citiraj:
Autor fanATIk Pregled postova
Čovjek je tražio preporuku za bežični miš a vi ste zaspamali s time kakti to ne valja. Ak nemate što pametno za reć, bolje šutite. Također ko kolega iznad, igram već par godina s mx revolutionom i nemam nikakvih problema. Skila ili imaš il nemaš, žica tu neće pomoći. Imam frenda koji je freak za cod i razvalit će svakog - s čim - s običnim logijem b58 od 70kn i neće ti pomoć ni g5 ni g7 ni g9 ni g579 protiv njega. S takvim mišom igra i doma i na lanu, i nema podešavanje dpi-ja u letu, ni utege ni ostale izmišljotine. On rula jer ima skil.
Mx revo je mislim van tvoje cjenovne kategorije, a bome i ostatak ergele, mx1000 ili mx 1100. Ko što Nybelnug veli, uzmi si V320 Cordless.
Ok, mozda netko moze igrati sa bezicnim misem FPS.....ja ne mogu. Kao sto rekoh...imao MX revolution...zamjenio ga OPET za G5 rev. 2 i svi sretni.....sretan ja jer imam IMHO najbolji mis koji sam do sada imao tj sa kojime sam igrao, sretan covjek koji ga prodao.
Ovo o nekom "razvaljivanju" od kolege.....daj necemo biti djeca.
I za kraj...ne vjerujem da je MX Revolution zamisljen kao mis za igranje i to pogotovo FPS-a.....i bolje bih igrao sa jeftinjak misom FPS nego sa ultrakul bezicnim.

Pošteni trgovac: 1, 2, 3, 4, 5...
win32 je offline