evo dva HELP pitanja :
je se to meni cini ili se mogu prodati samo oruzja u kick ass stanju...meni ovaj covjek u brodu, a niti ijedan drugi stalker nezele kupiti oruzja koja su u pola kvalitete...doslovno su crtice na pola i kaze da je item prejadan...koliko se sjecam sto mi je brat igrao prosle djelove mogli ste mu prodati muda pod bubrega...naravno za mizeran iznos ali opet mogli ste mu sve prodati...
evo jos jedno pitanje za sve koji su obavili onaj quest gdje trazite unreachable stash onom covjeku iz birtije:
SPOILER ALERT
da li sam se zaje*ao ako sam isao 2. ili 3. quest u igri potraziti u onoj pukotini taj izgubljeni stash [sto dobijete od lika u bircu]...dosao sam u tu pukotinu i u stojki [auto izgleda ko stojadin] nasao taj stash ali sad mi nije jasno da li se trebam popeti natrag nekako ili kroz onaj tamni tunel naprijed...ugl ja naravno idem kroz taj mracni tunel u nadi da cu izviriti na svijetlo dana ali naravno napadaju me oni smradovi sto gmizu a i lampica nije bas Maglite pa da radi u svim vremenskim uvjetima...a onda naravno i monitor mi je stariji od isusa bice pa dok se ja izvrtim po onom tunelu zavrti mi se u glavi...
ako ima netko savjet slobodno ga ispucajte