View Single Post
Staro 05.10.2009., 01:32   #57
m4dm4n
Does youer dewg byte?
Moj komp

m4dm4n's Avatar

Datum registracije: May 2006
Prije par dana smo izvukli diskete sa DOS-om na sebi, koje su napravljene prije oko 15 godina, i ne bi vjerovao, 100% uspješnost očitanje podataka. Da ne pričam ostalo, ovo je bio ovak najdrastičniji primjer. A sad da ne počnem pričati gdje sam sve vidio da se drže diskete, i onda se čude kaj ne rade. Kaj se tiče SATA diskova i kernela, nadograđen je.
Uglavnom, napominjem, svatko tko ima pametne prijedloge, mi smo na raspolaganju, USB-ovi su ove godine na repertoaru, ali ne kao storage podataka, za to ćemo smisliti nešto konkretnije. I ukratko, prije vaših prijedloga, očekujem da ćete porazmisliti o manama i mogućem izrabljavanju novih tehnologija. Tek onda dođite. U zadnjih par godina ja na svoje oči nisam vidio JEDNOG učenika koji je rekao : "Ajmo napraviti nešto pametno za buduće generacije učenika", kao što je to bila prije praksa svake godine. Da, dobro ste čuli, prije su učenici dolazili u školu i prije vremena, i ostajali nakon.
@Mad_Duke : Hvala, ali dobro sam ja upoznat u cijene na tržištu i znam da danas diskete nisu isplative. No, kad se cijela računalna organizacija složi da pokrije probleme korištenja stickova, tad će se i koristiti. Do tada ,floppy rulez.