View Single Post
Staro 05.10.2009., 00:58   #167
Lacko123
Banned
Moj komp

Datum registracije: Oct 2009
hy ljudi ma isti problemi imam ati radeon 9550 valjda jer dobio sam grafu i nigdlje an njoj nis ne pise automatske drivere mi ne zeli anci nis i skinuo sam neke drivere i grafa radi tako da je valjda to ta ... No evo problema preko s-videa idem spojiti ljepo na tv kad ono ne radi... i nes drko i drko i cito ovdje restarto komp i viola proradi ali evo cake... Slika je Crno-Bijela i slika pozadine na tv mi je presiroka npr imam auto za pozadinu i prednji kraj se ne vidi i zadnji... jer koristim tv kao prosirivac... i probo sam preko scarta i direktno preko chinceva(neznam kako vi to zovete) i uvijk mi je crno bijela slika... pa ako mi neko moze reci sta da napravim da mi ta slika ne bude crno-bijela i da mi normalno izgleda pozadina a ne da mi fali pola toga...
dali je mozda problem o tome sta koristim kao glavni monitor lcd 21" a TV je obican kocka da tako kazem... o da TV je u boji ... dajte molim vas pomozite jer ono neda mi se gledati filmove na monitoru koji mi je malo predaleko od kreveta... Novi sam na forumu azto respect guys
Lacko123 je offline   Reply With Quote