Citiraj:
Autor Mr.Ex.President
Na volanu mi auto dosta pleše lijevo-desno, al onako ne neko zanošenje koje dugo traju, nego ono baš naglo lijevo-desno na pravcu kao kad u F1 prođu ciljem pa zaplešu s autom da proslave 
|
Citiraj:
Autor Neo-ST
Zadnjih pola sata pokušavam podesiti G25 i NFS, i mislim da sam došao do jednog zaključka, pa ću ga podijeliti s vama.
Ukoliko netko od vas ima problem da mu volan radi lijevo-desno dok vozi (vrlo često i samo po ravnom), i općenito mu je teško držati auto na pravcu jer se volan "otima", a pogotovo kada dođu zavoji, onda je za to kriv NFS-ov ugrađeni force feedback mehanizam (to je ono što u opcijama u igri podešavate 0-10)
|
Da, to sam i sam skužio u međuvremenu, jer sam u biti shvatio da to lijevo-desno bacanje je posljedica otpora, tj. bugovitog otpora. Stavit to na 0 nema nikakvog smisla, rađe se borit s volanom, nego ga držat na 0. Meni je recimo pomoglo šta sam sa 10 (da, volin feedback jako

) spustio na 5. Nije idealno, al ajde... Pravac mi je još ok, lako ga ukrotim, više me živcira bacanje i proklizavanje po krivinama i totalno loša simulacija jačih auta i RWDa, al ok, sve u svemu prezadovoljan san s obzirom na zadnjih par nastavaka koje je s volanom bilo gore vozit nego s tipkovnicom...
Citiraj:
Autor SRV
BTW onaj "car battle" je u vecini slucajeva pretezak ako ne izguras protivnika, cak i ako imas brze auto.
|
Meni isto nervira, još nikog nisam uspio oderat onih 5 sek, jednostavno ga umjetna inteligencija drži tebi na repu i jel jedan zavoj nisi prošao idealno, evo ga iza tebe, pa pobjedim ili tako da dođem do kraja x2 ili da ga izbacim nekako... Al uglavnom preskačem i to i drift, vozim uglavnon serije utrka ili time lap koji mi je nekako i najdraži