Citiraj:
Autor papčić
Jucer sam probao 2 auta iz tier 3. Nissan gt-r specv, i porsche gt2 obadva sređena kaj se sredit da. Nissan nije toliko brutalno brz koliko dobro lezi na cesti sto mi je glupavo, u svaki zavoj mogu uci sa ogromnom brzinom (izasao sa nurburgringa i prodao auto odma). Porsche sređen sto se srediti da na nurburgringu je zaljepljen za pod, nema proklizivanja no cim se dođe na nekakvu grbu auto skoci nenormalno i izgubi doticaj s podlogom i nemogu skrenut. Ostajem na Tier 2 i sređenom M3 E92.
|
Jbg, neznam koliko pratiš situaciju, al GT-R i GT2 su auti pravljeni praktički za nurburgring, tako da nije čudo što lete po toj stazi!
Inače, men najglupaviji auto za vozit M3, totalno mi neleži. Izgleda da su me razmazili TT, R8, Lambo sa AWD pogonom. Danas baš prodo lambu i kupio zondu R. Neda mi da vozim ništa, sve nije dobar auto
Inače, može tip di da najbrže dođem do nurburgringa, otvorio mi se tier4 al ne prelazim sve, već samo da mi se otvori sljedeća stvar i nije mi jasno jel sam negdje previdio tu stazu il u čem je fazon?
EDIT:
Igram čisto rekreativno na tipkovnici i idem sad car battle il kak se već zove sa korvetom i neće da krene. Napucam gas, čak nekad i prebaci u prvu al neće krenut!!? Automatik mjenjač...