Citiraj:
CCX je isto snaga bez kontrole (TG u više navrata). Nemislim na jurnjavu zavojima s Bugattijem, već čisto filing 1000ks iza leđa
|
CCX je isto posebna stvar, malo kg dosta KS i jaaaak V8, uglavno nije toliko loš u utrkama (RL) što se tiče Shifta još ga nisam probao.
Citiraj:
Nema turba na zondi, to je mecin motor. To je čista snaga a ne nasvirani motorčić kao na CCX-u
|
Gledao sam na netu i stvarno nema (bar nije navedeno), doduše radi se o 6.0L i 750KS tako da je i on prilično navidan (iako sam fan AMGovih uradaka).
Citiraj:
Autor Matth€w
...a Zonda R zvuči poput mlažnjaka. Predobro! 
|
Pa nebi rekao
Citiraj:
Autor Gabre
ja sinoć opet izvukao GTR Evolution.. ljudi moji, ostavite se shifta. 
|
Ako netko nema volan, onda mu je bolje da igra Shift (makar neće porazbijat ostalu periferiju). Inače GTR je ludnica, ali mi je još bolji rFactor. Daleko od toga da je GTR loš (samo kad se sjetim G25 + Monza + Ferrari 550

)
Citiraj:
Jucer sam probao 2 auta iz tier 3. Nissan gt-r specv, i porsche gt2 obadva sređena kaj se sredit da. Nissan nije toliko brutalno brz koliko dobro lezi na cesti sto mi je glupavo, u svaki zavoj mogu uci sa ogromnom brzinom (izasao sa nurburgringa i prodao auto odma). Porsche sređen sto se srediti da na nurburgringu je zaljepljen za pod, nema proklizivanja no cim se dođe na nekakvu grbu auto skoci nenormalno i izgubi doticaj s podlogom i nemogu skrenut. Ostajem na Tier 2 i sređenom M3 E92.
|
Pa ako nisi primjetio GT-R i Skyline, svojevremeno su bili/jesu jedni od najstabilnijih auta s najboljim 4x4 pogonom, što ih čini vrlo upravljivim, i sposobnim za velike ulaske u zavoj (pogledaj RL testove).