Mene isto hebe od kako su mi spojili MaxTv....ili je do mreze....ili do uredaja, ne znam... Uglavnom redovito mi se svaki dan MaxTv zbloka...ono, samo se smrzne slika i promjenim program te onda radi, ali to je mali problem. Malo veci je sto mi hebeni MaxTv nije radio tjedan dana i kada sam ih nazvao rekli su da moraju napraviti neku "xyz" stvar i da ce onda raditi......kao da ce proraditi za 30-ak min.....i proradilo je nakon sto sam upisao onaj PIN i te gluposti, ali i dalje mi se program svaki dan "smrzne". Uredaj je onaj crni i vec laganini ludim jer nema smisla placati nesto sto ne radi u kako treba....i jos mi slika zna "trzat".... Najzanimljivije je to sto kod roditelja imam stari, onaj srebrni uredaj koji su dijelili odmah u startu i sa njime nikada nisam imao problema, a sa ovim crnim uredajem mi je sve u krcu. Je da je onaj uredaj u drugome gradu, ali hebemu tamo nema bas nikakvih problema....ne trza slika, ne smrzava se, ne moram restartat uredaj svako malo......a u Zg i sa novim uredajem stalno neki problemi. TU je netko rekao da su mu smanjili brzinu net-a radi MaxTV-a....to mi uopce ne dolazi u obzir jer ako placam odredenu brzinu, onda hocu i dobiti ono sto placam. Ne znam u cemu je tu problem!? Dali je sheban uredaj ili je losa veza....ili....!? Nekako mi nema smisla da ih nazovem i da mi oni smanje brzinu interneta radi MaxTV-a......